Over ons

Wilt u een goedkope vloerverwarming, maar wel een systeem van goede kwaliteit? Dan bent u bij Top Vloerverwarming aan het juiste adres. Vloerverwarming aanleggen is een van onze specialismen samen met het leveren en leggen van vloertegels. Top Vloerverwarming werkt sinds 1995 vanuit Lelystad door heel Nederland.

Met een ruime ervaring op het gebied van vloerverwarming kunnen wij u het juiste advies geven. We zijn zo goedkoop omdat we onze producten groot inkopen. De korting die we krijgen, berekenen we aan onze klanten door.

De voordelen van vloerverwarming? De warmte is prettig en het energieverbruik zal dalen. Bij het gebruik van vloerverwarming als hoofdverwarming zijn er bovendien geen radiatoren meer nodig.


Onze kracht? We zijn goedkoop, leveren snel, werken de vloerverwarming netjes af en geven u graag advies. Wilt u meer informatie over de vloerverwarming die Top Vloerverwarming u kan bieden? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom in Lelystad (Ketelmeerstraat 102). Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.